23 september 2012

Skyltsöndag - reuse

Jag fick en faktura... ganska lätt att hålla sig för skratt då... men blev glatt överraskad av texten längst ner. Det var länge sedan jag vek flygplan. Vill dock påpeka, att missa betalningen pga krasch vid landning bakom bokhyllan... ingen bra idé!

11 kommentarer:

 1. JAg försöker präktigt använda alla kuvert man får som anteckningspapper ... men man får så många kuvert att det ständigt blir några över. Kanske dags för en eller annan svala då???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Det är ofrånkomligt att det blir papper över (trots att jag sällan får pappersfakturor, det här var ett undantag) och allt går inte att skriva på heller. Dessutom skriver jag allt mindre på papper, gör mina anteckningar smartfånen istället.

   Radera
 2. Det blir lite roligare att betala om man sedan får göra något kreativt av räkningen- kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eventuellt, fast det viktigaste är väl att vara nöjd med det man köper, vilket jag var. Supernöjd. :)

   Radera
 3. Lite gulligt lekfullt faktiskt :) Länge sedan jag vek svalor och visslade i biobiljetter men ändå. Nu undrar nyfiken i en strut som också vill bli supernöjd. Hur köper man sig det, vad köpte du?
  Själv vågade jag inte ta med en enda bok hem, måste försöka rensa ut och ta med dit istället...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag köpte? En egendesignad funktionströja. Ja, vad i hela världen är det?! Jo, det är en typ av t-shirt som inte klibbar fast på kroppen när man sportar. Kunde ha blivit hur fel som helst men det var bra kvalitet till ett överkomligt pris. Och det bästa av allt var att jag fick trycka dit en text jag ville... mer avslöjar jag inte. ;) Det var en present. Inbilla dig inte att jag behöver sportkläder... ;) Sajten heter spreadshirt.se om du är intresserad.

   Ja, det är det värsta med allmänna bokhyllor och boklådor... man hinner inte läsa allt man får med sig hem så jag har nästan slutat besöka såna.

   Radera
  2. Så där, nu har jag plockat upp hakan från golvet där den hamnade vid sportar :)
   Måste alltså hitta eget sätt att bli supernöjd, livet är grymt. Kollar väl in sajten vid närmare eftertanke för presenttips är alltid välkomna tack!

   Radera
 4. Det var väl både trevligt och lite avväpnande. Kanske ska föreslå sådana fakturor på jobbet?
  Nu äntligen har jag vaknat upp och lagt in en skylt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bara ni får in pengarna så... eller det kanske ökar betallusten tom. =)
   Hoppas att sömnen var uppfriskande!

   Radera
 5. Vilket trevligt förslag ;) Inte något som jag skulle kommit på, jag har aldrig varit speciellt duktig på att vika flygplan. Men däremot använda papperet, om det är fint, till anteckningspapper. Det händer då och då...kanske räknas det som snålhet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget jag har sysslat med heller men träning ger färdighet! ;)
   Tanken om snålhet slog mig också men jag tänkte ett steg längre och kom fram till att det inte är det som motiverar mig. :)

   Radera