9 januari 2013

Onsdagstema - Music line

För er som inte fixar Deep Purple väljer jag en annan klassiker Smoke gets in your eyes.

19 kommentarer:

 1. Smoke on the water, vilken tung klassiker och vilken otippad bild. Det blir så klart Deep Purple om jag får välja!
  Men vad har de för sig egentligen där ute på vattnet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kunde ha valt Happy Birthday av Stevie Wonder också men den är inte alls lika uppenbar... de firar nämligen Drottningens födelsedag, även kallad Nationaldag den 30 april. "Alla" som har en båt tar en kanaltur, spelar musik och dricker öl.

   Radera
 2. Observera att jag även har tagit fasta på termen "music line". ;)

  SvaraRadera
 3. Rök och glansigt - härligt färgmustig bild Pumita! Och låtarna är ju helt rätt till :)

  SvaraRadera
 4. Kul bild till ... ja, jag väljer ju Deep Purple :) Det är musik det!

  SvaraRadera
 5. Vilken festlig bild med bra val av musik! Drottningens födelsedag kan säkert firas på många sätt, det här tycker jag var ett bra sätt att ha lite kul!

  SvaraRadera
 6. Trevligt sätt att fira Drottningens födelsedag, under förutsättning att man har en båt då ;-) Bilden är ju som klippt och skuren :-) Fixar nog båda låtarna men föredrar nog Deep Purple. En riktigt gammal låt som får mig att minnas min forna ungdom. Hmm..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick bra att sitta på en bänk längs kanalen också (eller kanalkanten) eller på nån trevlig terass. Eller bara dra runt på stan.

   Radera
 7. Vilken härlig bild! Deep Purple föredrar jag också :)

  SvaraRadera
 8. Smoke on the water, härlig gammal låt som jag gärna lyssnar på om och om igen. Passar bra ihop med din bild. Med tanke på hur uppsluppet det är på båten och i vilken stad vi är i, så kan man fundera på VAD för slags smoke on the water det är ;0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, där har du en poäng helt klart men samtidigt är min bild av holländare att de är mindre stela än svenssons och rätt bra på att festa loss utan kemiska substanser. ;)

   Radera
 9. De flesta verkar föredra Deep Purple och jag måste säga att jag är lite, bara lite, förvånad. Undrade om det var för tungt när jag gjorde en sökning på smoke på youtube för att se vad jag får fram... därav Platters som ett andra alternativ. Skrattar gott när jag hör den låten, så smäktande att man blir alldeles knäsvag. Tur att man sitter ner. ;)

  SvaraRadera
 10. Oh, vilken härlig färgklick, bra att "smoken" inte dolde det;) Föredrar Deep Purple, Platters är inte alls min stil:)

  SvaraRadera
 11. Bilden är precis den färgklick som jag behöver! Å med tanke på att det är Amsterdam undrar jag om jag inte skulle behöver en "smoke" också;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag att du inte behöver för då är läget desperat. ;)

   Radera
 12. Coolt!. Ser att den är från Amsterdam. Måste fråga om du har några bra tips om Amsterdam, var ska man bo, vad att göra, måste göra, hoppa över? Planerar en trip dit i vår så jag är tacksam för lite tips, om du vill och har tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör jag gärna. Behöver bara tänka lite men det kommer... Du kan ju klicka på etiketten Amsterdam så länge. :)

   Radera
 13. Jag föredrar också Deep Purple :) snygg bild!

  SvaraRadera
 14. Vem fixar inte världens mest kända gitarr riff? ;) Men å andra sidan drog röken över Genèvesjön då :)

  SvaraRadera