25 juli 2013

Veckans fönster - nersläckt

 Katedralen i Campeche

Den här bilden hade jag egentligen tänkt mig till veckans TisdagsTema som var natt men eftersom jag hade dåligt med tid och dessutom misstänkte att min kommentar inte skulle klara sig genom spamfiltret hoppade jag över det. Två kommentarer som aldrig dök upp och ett mejl till admin veckan innan gav inte önskat resultat. Onsdagstemat igår var uttrycksfullt och med lite god vilja kan man väl säga att den ståtliga byggnaden uttrycker både makt och härlighet... jag ska nog inte utveckla det.

När jag läste idag att Susanne har det hett om öronen och pausar Veckans fönster fick jag en idé: vi som inte pausar Veckans fönster kan väl ha ett eget tema i väntan på att Sassa kan bjuda oss på nya teman. Jag har valt att kalla mitt för nersläckt (inte för att fönstret är det men då är allt som det ska... de tveksamma tolkningarnas drottning har slagit till igen!) mest för att symbolisera pausen på Veckans fönster. En liten kupp bara så där, hihi. Och då har jag täckt hela veckans fototeman, de som jag brukar delta i, förutom Tema fredag men där är det också semesterstängt och därmed nedsläckt. Ordlös lördag har inte varit än så vi får se. Det blir nog inte så mycket action här inom den närmsta tiden även om mitt resande inskränker sig till Stockholm med omnejd.

22 kommentarer:

 1. Ja, hett om öronen har jag det väl inte, mer än att jag upptäckte att jag varit ute mer än jag suttit vid datorn med bilderna som nu fyller hårddisken. Jobbar gör jag ju fortfarande och har semester först om knappt tre veckor. Men jag kommer igen ska du se. :)

  Kul att du är företagsam och ändå publicerar fönsterbilder. Och förstås väljer du Mexico. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu tänkte jag inte så mycket, bara skrev, och då blev det "hett om öronen". :)
   Mexiko är inte dumt. Jag har troligtvis ledigt i okt-nov och tanken slog mig att jag skulle dit... det är svårt att hitta skönt väder på nära håll då... men jag vet inte. Vi får se. Blir det Italien för dig? Eller Australien?

   Radera
  2. Nej, inget mer Italien just nu. Däremot får jag besök därifrån nästa månad, när jag har semester. Och Australien är redan inbokat. :)

   Radera
 2. Klart jag hänger på! Fullkomligt nersläckt är mitt!
  http://krakvinklar.blogspot.se/2013/07/pumitas-veckans-fonster-nerslackt.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt att inte vara ensam om fönsterabstinens! Hoppas att fler hakar på.
   Ditt är verkligen nersläckt så man blir mörkrädd. ;)

   Radera
 3. Hih hi..jag är på ska leta o se om jag kan prestera o leverera ett nersläckt. Kul kul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt, Anna! Jag håller utkik hos Susanne. :)

   Radera
 4. Kul att du gör en Skyltsöndag fast på Nedsläckta fönster. Bra att du tar över och tar ett eget inititativ, vilket ju är ditt kännetecken har jag märkt;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skyltsöndag glömde jag, haha, men det kanske hinns med. Att ta över är det inte tal om. Veckans fönster är "© Susannes fotoblogg" men egna initiativ är väl aldrig fel. ;)

   Radera
 5. Typiskt dig. ;) Inte det här med nersläckt alltså utan allt det andra. :) Tror inte jag har plats för att få till ett fönster i eftermiddag innan utflykten så jag kanske får nöja mig med att titta på era andras (heter det så??).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du? Det är knappt så jag vet vad som är typiskt Pumita. ;)
   Det låter rimligt att det heter så men även om det inte gör det så fattar jag.

   Radera
 6. Dig kan man alltid lita på ;0) Du liksom bara skrider in och byter av Susanne när hon har det stressigt. Gillar din nedsläckta bild, ser nästa ut som om det brinner uppe i fönstren i tornet. Jag får återkomma i kvällningen med ett fönster, har lite att stå i under dagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nyckfull men pålitlig! ;) Hoppas du såg fönstret också (till vänster i bild), det är inte stort men det finns. Kikar in till dig senare.

   Radera
  2. Nu är det illa... jag kan inte skilja på höger och vänster längre. Till höger menar jag förstås.

   Radera
 7. Himmel nu har jag släckt ned så pass jag med. Tack så mycket magistern!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick genast för mig att du har fixat en Anna-story i romantisk mysbelysning. Ska bli kul att se om jag fick rätt. ;)

   Radera
 8. Det var ju vad man brukar kalla ”ett trevligt initiativ”. Så här visar jag ett Nersläckt fönster som länge väntat på att få visas i offentlighetens ljus. Ha en fin sommarhelg.
  http://jahhollis.blogspot.se/2013/07/veckans-fonster-den-26-juli-2013.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. En får tacke! Det är ju så att det är värdelöst att sitta med armarna i kors och vänta på stekta sparvar. Man får se till att skaffa sig det man vill ha. =) Önskar dig det samma!

   Radera
 9. Och, PS, ditt bidrag är ju riktigt effektfullt, med sina ljus och skuggor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skuggorna... det måste vara alla vi, vilsna och övergivna när Susanne har släckt ner. ;)

   Radera
 10. Nu har även jag slängt upp ett fönster ;0)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kallar jag för timing! Tänkte precis att jag slänger ett öga innan jag släcker ner för idag. ;)

   Radera