3 augusti 2007

Sir Elton har rätt!

Hur roligt det än är att blogga och surfa runt hos andra bloggare och läsa deras alster måste jag ge honom rätt. Vi har för mycket teknik runtomkring oss. Jag är mindre drastisk och vill inte lägga ner hela internet omedelbart men kommer helt klart att försöka leva efter hans devis under de närmaste veckorna. I´ll do my very best! Nu börjar min efterlängtade ledighet och jag kommer inte att vara uppkopplad annat än vid nödfall, när den värsta abstinensen sätter in. Styr kosan söderut och kommer kanske att ha nytta av heta potatisar, vi får se. Härligt att få ta dagen som den kommer. Det ser ut som att jag har vädrets makter på min sida också, i alla fall under nästa vecka. Kan det bli bättre?

Idag var sista dagen på jobbet, inte bara före semestern utan forever, och jag fick en fin present och en bukett med underbara blommor. Vad glad jag blev. Ni är guld värda! Presenten har jag stor nytta av när jag ska planera mitt nästa stora äventyr. Det är på drömstadiet fortfarande men nu har jag något konkret att hänga upp det på. Det ska bli av! I höst väntar nya utmaningar på jobbfronten. Det ser jag framemot, men först semester!

11 kommentarer:

  1. Ha så trevligt!! Hur långt söderut ska du?
    Lycka till med det nya jobbet också!
    Jag använder inte heller internet på semestern........ var kom den där måsen ifrån? *viftar*

    SvaraRadera
  2. Tack Anna! Jag vet inte riktigt hur långt söderut det blir, inte så mycket planerat ännu, men förhoppningsvis en sväng till Danmark. Nej, nu ska jag beställa tågbiljett. Det var egentligen det jag skulle göra... ;D

    SvaraRadera
  3. Mina två veckor utan internet var annorlunda just pga det. Det var otroligt skönt. Men den känslan kom nog efteråt ... när jag kom hem ... när jag blev uppkopplad igen. Det borde nog vara ngt att prova för de flesta ;)

    SvaraRadera
  4. Det ser jag framemot! Nu är det OFF-knappen som gäller. Ha en skön fortsättning på sommaren, med eller utan dator. :)

    SvaraRadera
  5. Hoppas du får en bra semester!

    SvaraRadera
  6. Nu har jag skrivit om fördomar om finländare, hoppas att du kommer och läser någon gång. :)

    Trevlig semester!!!

    SvaraRadera
  7. Ha en underbar semester och NJUT!

    SvaraRadera
  8. vilka dumheter, det finns ingenting roligare än att kunna börja dagen med NYT, Le Monde, Corriere, La Nación (är polyglot), chatta men vänner i andra länder, etc. Skulle känna mig oerhört isolerad utan internet. Går ingenstans utan min dator :)

    SvaraRadera
  9. Hoppas du far en skon ledighet och lycka till med nya jobbet!
    ¡Saludos desde México!

    SvaraRadera
  10. åh jag vill inte ha ett stängt internet, skrivandet får sig en törn då. åtminstone mitt. sen tycker jag ändå att det är livemusiken som är det största, det är där artisterna får visa vad de egentligen går för. jag hoppas hursomhelst du får en bra ledighet!!

    SvaraRadera
  11. Nadia: ¡Gracias amiga!

    Haydee: Vad kul och intressant! Självklart kommer jag och läser och kommenterar. Har lite egna erfarenheter också. ;D Men just nu koncentrerar mig på att ha semester. Återkommer. Ha det bra så länge! :)

    Sobri: Taack! :)

    Global nomad: Haha, "inte utan min dator" låter som mitt motto och allt det där du räknar upp är ju hur kul som helst, men jag vill inte vara slav under min dator, alltså väljer jag att ha datorfri tid. Det är skönt som omväxling att inte vara uppkopplad. ;D

    Annelie: Tack så mycket! Ha det så skönt i Mexiko! *inte ett dugg avundsjuk* ;)

    Vargakvinnan: Jag skulle vilja skriva för jämnan jag med, men då missar jag så mycket annat kul som jag inte vill vara utan. Det är svårt att prioritera! Ha en skön fortsättning på sommaren du också!

    SvaraRadera