memma är mumsigt
och det ska man äta till påsk
men var försiktig
den är fibrerrik
glupskhet kan sluta illa.
GLAD PÅSK!
och det ska man äta till påsk
men var försiktig
den är fibrerrik
glupskhet kan sluta illa.
GLAD PÅSK!
Det blir lugnt på bloggen i påskhelgen. Jag ska träna kvastflygning, jaga katten och koka kaffesump och så ska jag träffa blogghäxorna på Blåkulla. Som om inte det var nog ska jag också hinna med att byta internetleverantör. Hur det går, återstår att se. Bara de inte skämtar aprillo med mig... Wish me luck!
Ja, visst önskar jag dig lycka till med internetleverantören. I år får det bli ett snabbesök på Blåkulla för mig...
SvaraRaderaHa en riktigt glad påsk och flyg försiktigt!!
SvaraRaderaKanske ses vi på Blåkulla om kvasten startar.
SvaraRaderaLite memma blir det allt hos mor och far, men då får det vara bra mycket socker o grädde!
Trevlig helg!
Hejsan!
SvaraRaderaJodå kvasten är i ordning gjord liksom de övriga påsktillbehören. imorgon bär det av till Blåkulla.
God och Glad Påsk önskar jag Dig.
LottaM
Önskar Dej verkligen en GLAD PÅSK och så givetvis ett stort LYCKA TILL med internetbytet, hua mej så nervös jag skulle vara;)
SvaraRaderaVill gärna smaka av Din memma när vi ses uppe på Blåkulla, min häxbrygd puttrar och puttrar tror den blir extra god i år!
Ha det så gott!
annette
Håller tummen!
SvaraRaderaHa en skön påsk. Ja, vi ses ju förstås på Blåkulla.
Önskar dig en härlig påskhelg!
SvaraRaderaLäste i morgontidningen idag om Sofi Oksanen och nu också här på din blogg: ännu en bok blir det på min "läsa-lista"! (Önskar bara att jag hade mer tid...)
Pääsiäisterveiset sinulle täältä Saksasta! :)
SvaraRaderaGlad pask till dig med!
SvaraRaderaUnderbar bild!! Jag har ätit memma flera gånger. Älskar det! Yngsta dotterns sambos föräldrar och syskon var här och fick smaka. Det tyckte om det! Vad paff jag blev!
SvaraRadera