6 januari 2011

Pumitas sanningar 7

7 Jag har skurit bort en bit av tummen i en skärmaskin.
Inte för att jag är speciellt klumpig av mig men det har jag lyckats med. Jag skulle göra smörgåsar med bl.a. skivad gurka på och eftersom det var rätt många mackor skivade jag gurkan i en skärmaskin, ni vet en sån där som säger bara tjopp, tjopp, tjopp när man drar gurkan fram och tillbaka. Det var bara det att gurkan tog slut och min tumme kom i vägen. Det blev en blodig historia. Låter kanske värre än vad det var... det var inte halva tummen som rök och jag fick inga bestående men ont gjorde det, riktigt ont, och jag fick sys med ett par stygn. Det är alltså den sanna historien om tummen och skärmaskinen.

Här finns de övriga alternativen.

4 kommentarer:

 1. Blä, jag kan riktigt känna hur ont sånt gör.
  Så då har vi bara två möjligheter kvar då. Hm...

  SvaraRadera
 2. Hihi, kul sanningar du bjuder på.......ja, inte den här senaste med tummen förstås- AJ!
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Della: Det går en ilning längs ryggraden på mig fast det var för flera år sedan det hände.

  Anette: Mm, det är kul att berätta historierna så här efteråt, kanske inte den med att skära sig i tummen eller den med att nästandrunkna men resten... Det återstår en del pinsamheter som jag inte kan få ogjorda men allt kan jag ju inte berätta. ;)

  SvaraRadera
 4. Usch...det gör ont i mig. Tänk vad otäckt det är att läsa om eller att se olyckstillfällen på bild. När det händer i verkligheten är jag mycket coolare ;)
  Ha det bra!

  SvaraRadera